یاد ایام (قسمت دوم)
-شما خودتان این سیاست را اعمال میکردید که چنین افرادی حضور داشته باشند یا خیر این جمع اتفاقی تشکیل شده بود؟
*محصولی:به صورت اتفاقی که نمی شود گفت اما تنها به خاطر شخص خود من هم نبود ، بیشتر به دلیل وجود افرادی که در آنجا حضور داشتند چنین اتفاقی رخ داد به طور مثال آقای فتاح( وزیر نیرو) که دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف بود، به خاطر اینکه با من دوست و آشنا بود به این تیپ آمد و یا شهید عاصمی مسئول تخریب تیپ پاسداران که اهل کاشمر بود از قبل مسئول تخریب قرارگاه کربلا بود اما به خاطر این جو فرهنگی و عملیات کرکوک به تیپ پاسداران منتقل شد. بسیاری از رزمندگان حاضر در تیپ افرادی بودن که اسم وجایگاه قرارگاه برایشان مطرح نبود و بیشتر به دنبال جایی می گشتند که بتوانند در سخت ترین عملیات ها بیشترین کمک را بکنند.
بعدها نیز تیپ 55 با ادغام با تیپ دیگر به لشکر شش ویژه پاسداران تغییر نام داد و در واقع از جمله لشکرهایی بود که از همان زمان نسبت به مقام معظم رهبری اردات خاصی داشتند . به طوری که شاید بتوان گفت جزء معدود لشکرهایی بود که در دوران ریاست جمهوری حضرت آقا خدمت ایشان رسیدند که خبر این حضور در صحنه اول روزنامه رسالت چاپ شد.
به طور کلی چون این لشکر به هیچ استانی وابسته نبود، تامین امکانات از لحاظ نیرو و منابع مالی اداره آن بسیار سخت بود و از جمله اشخاصی که به لشکر کمک می کرد شخص حضرت آقا بود که بیشتر آن را ازمحل کمک های مردمی برای ما تامین می کردند. در آن زمان بودجه ای که سپاه به لشکر می داد ماهانه سیصد و هشتاد هزار تومان بود که هزینه مصرف آب لشکر هم نمیشد. البته مشکلات مادی را اغلب لشکرها تا حدودی داشتند و لذا مقداری از وقت من صرف تامین مالی لشکر می شد اما همین لشکر با امکاناتی که در ابتدا گفتم ، که با یک موتور سیکلت شروع کردیم در زمان تحویل آن در پایان جنگ حدود هزارخودرو از قبیل سواری،وانت، کمپرسی، ....در اختیار داشت که بیشتر آن هم غنیمتی بود.

-طراحی عملیات کرکوک چگونه صورت گرفت؟
*محصولی:طرح اولیه این عملیات متعلق به قرارگاه رمضان بود که بعدها به لشکر پاسداران ابلاغ شد. شروع این عملیات مستلزم شناسایی های دقیق بود که لشکر گروههای اطلاعات عملیات راهاندازی و به داخل عراق فرستاد. فاصله کرکوک تا مرزهای ایران به صورت هوایی حدود150 کیلومتر است که اگر به خواهیم از طریق زمینی حساب بکنیم حدود1000 کیلومتر فاصله وجود داشت زیرا برای رسیدن به کرکوک باید از کوههای سر به فلک کشیده قندیل و گردنه های پر پیچ و خم که دشمن اصلا فکر عبور هیچ کس از آن را نمی کرد می گذشتیم . برای اینکه عملیات موفقیت آمیز صورت بگیرد نیاز بود تا ارتیاطی با گروههای معارض کرد که حزب دموکرات کردستان( بارزانی) و اتحادیه میهنی کردستان به رهبری آقای جلال طالبانی بود صورت بگیرد.
به طور کلی چون این لشکر به هیچ استانی وابسته نبود، تامین امکانات از لحاظ نیرو و منابع مالی اداره آن بسیار سخت بود و از جمله اشخاصی که به لشکر کمک می کرد شخص حضرت آقا بود که بیشتر آن را ازمحل کمک های مردمی برای ما تامین می کردند.
-رمز عملیات چه بود؟
*محصولی: «یا زینب سلام الله علیها» بود.
-این ارتباط ها چگونه برقرار می شد؟
*محصولی: بیشتر به صورت عملیات های مشترک بود که قبل از آن جلسات مشترکی برقرار می شد و عملیات طراحی می گشت و به طور کلی محل استقرار ما در کنار مقر این نیروها قرار داشت وحتی مدتی محل استقرار خود من در مکانی به نام یاغ سمر در کنار مقر جلال طالبانی بود که جلسات مشترکی جهت هماهنگی نیروها برگزار می شد. این همکاری قوی و مشترک ادامه دار بود.
تاسیسات نفتی کرکوک در بین دو محور اصلی که ارتفاعات دوملان و جبل بور و جمبور قرار گرفته بود به همین دلیل برای انجام این عملیات باید از کمک نیروهای کرد محلی استفاده می کردیم.